امیر والی، فعال در حوزه اردوهای جهادی در همایش افتتاحیه طرح هجرت فائزون گیلان که عصر ( ۸ مرداد) در کانون بسیج جوانان رشت برگزار شد، اظهار کرد: در زمان جنگ فکر میکردیم محرومتر از کردستان جای دیگری وجود ندارد امام مردم بشاگرد از کمترین امکانات رفاهی بیبهره بودند.
وی خاطرنشان کرد: حاج عبدالله والی برای بدست آوردن بهشت به بشاگرد نرفت، رضای خدا در شهر هم به دست میآید اما هدف حاج عبدالله والی از رفتن به بشاگرد خدا شناسی بود.
این فعال اردوهای جهادی تاکید کرد: حرکت جهادی حاج عبدالله والی نوعی راز و نیاز با خدا بود.
وی با بیان اینکه بشاگرد ۹۸۷ پارچه آبادی داشت، گفت: فعالیت جهادی حاج عبدالله والی چنان گسترده و زیاد بود که یک بار مبتلا به مالاریا شد و چند بار تا پای مرگ پیش رفت.
والی اضافه کرد: حاج عبدالله والی در گرمای بشاگرد روزه میگرفت و تا به بشاگردیها غذا نمیداد، خود غذا نمیخورد.
وی اظهار داشت: عبدالله والی بعد از جنگ خیرین بازار تهران را برای کمک به سمت کمک به بشاگرد هدایت کرد.
این فعال اردوهای جهادی، راه سازی، اعزام معلم و مبلغان به کپرها، ساخت حوزه علمیه صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه شریف)، مدرسه ابتدایی را بخشی از خدمات حاج عبدالله والی برای مردم بشاگرد برشمرد و گفت: اکنون بشاگرد سه حوزه علمیه و پزشک، مهندس عمران و معلم بومی دارد.
وی با بیان اینکه حاج عبدالله اعضای گروههای جهادی را از دبیرستانها و دانشگاهها انتخاب میکرد، افزود: او عمده انرژی خود را در کارهای فرهنگی متمرکز کرد.
والی اذعان داشت: حاج عبدالله والی با پشتکار و خلوص فراوان در رفع محرومیت از بشاگرد تلاش کرد و شعار خواستن توانستن است را ثابت کرد.
نظرات بینندگان