مراسم سالگرد شهادت تنها استاندار شهید کشور

0
1482

 به گزارش سراج۸ ،رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان گفت: مراسم سالگرد شهادت شهید علی انصاری تنها استاندار شهید کشور امسال به‌صورت تلویزیونی برگزار می‌شود.

شهید مهندس علی انصاری تنها استاندار شهید کشور
شهید مهندس علی انصاری تنها استاندار شهید کشور

سرهنگ عباس حسینی امروز در نشست هماهنگی برگزاری سی و نهمین مراسم سالگرد شهادت استاندار اسبق گیلان (تنها استاندار شهید کشور) در رشت اظهار داشت: قرار است این مراسم رد قالب یادواره تلویزیونی روز یکشنبه(۱۵ تیر) ساعت ۱۸ به‌صورت زنده از شبکه باران پخش شود.

وی به دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده به‌مناسبت شهادت استاندار اسبق گیلان اشاره و تصریح کرد: قرار است ساعت ۸ روز یکشنبه مرقد مطهر این شهدا گلباران شود که استاندار گیلان و برخی دیگر از مسئولان و همچنین همسر شهید انصاری از مهمانان ویژه این برنامه هستند.

رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان با بیان اینکه شهید انصاری تمام وقت خود را وقف اسلام و مردم کرده بود عنوان کرد: وی پیرو ولایت فقیه، اهل کمک به نیازمندان و مستضعفان و با ایمان و اخلاص بود و در همه کارهای خود به خداوند بزرگ توکل می‌کرد.

حسینی با بیان اینکه برگزاری یادواره‌های شهدا به‌صورت تلویزیونی منجر می‌شود تا یاد و خاطره شهدا زنده نگه داشته شود و این برنامه‌ها انعکاس کشوری دارد افزود: زنده نگه داشتن یاد شهدا بسیار کار ارزشمندی است و انتقال فرهنگ شهادت به نسل جدید ضرورت دارد.

 شهید علی انصاری و شهید علیرضا نورانی در ۱۵ تیر سال ۶۰ و هنگامی که در حال رفتن به‌سمت استانداری گیلان بودند به‌دست منافقان کوردل و با زبان روزه به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

انتهای پیام/منبع تسنیم

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

33 + = 38